Coendersbuurt Delft

Van droom naar werkelijkheid

Uw droomhuis realiseren in de Coendersbuurt in Delft? Dat kan! In september 2014 komen de vrije kavels in de verkoop.

 

Stappenplan inschrijving

1. U kunt zich nu al aanmelden als geinteresseerde op de website van Nieuw Delft: www.nieuwdelft.nl.

2. Tot medio september kunt u zich oriënteren op het kavel- en woonaanbod in de Coedersbuurt.

3. In de eerste helft van september kunt u zich digitaal inschrijven als kavelkoper. Op zaterdag 27 september vindt de loting voor de kavels en de kavelkiesdag plaats.

 

Heeft u hulp nodig in de oriëntatiefase en bij de kavelkeuze?

Wij helpen u graag! Zie hieronder de mogelijkheden.

Voor de kavels van de Coendersbuurt ontwikkelden wij het woonconcept Licht & Ruimte (maart 2014).

 

Het flexibele woonconcept laat zien hoe op de kavels verschillende typen woningen kunnen worden gerealiseerd: een kleine compacte loftwoning, een ruime gezinswoning, de combinatie van wonen en werken.

 

Het woonconcept dient als voorbeeld van het type ontwerp dat u van ons kan verwachten, waarbij ruimtelijkheid en het inspelen op de individuele wensen en woonideeën van de gebruikers centraal staan.

 

Voor meer inspiratie zie de voorbeelden van gerealiseerde woningen in opdracht van particuliere opdrachtgevers.

Advies op maat

Schrauwen Architecten biedt een uitgebreid dienstenpakket van ontwerp tot en met realisatie. Special voor de Coendersbuurt beiden wij een aantal aanvullende diensten in de oriëntatiefase.

 

Individueel adviesgesprek: een gesprek van 2 uur met een van onze architecten waarin wij uw woonwensen bespreken en op basis daarvan een globaal advies geven  ten behoeve van de kavelkeuze.

 

Schetsontwerp voor kavelkeuze: op basis van het adviesgesprek werken wij een schetsontwerp uit zodat u beschikt over meer gedetiallerde informatie voor de kavelkeuze, inclusief een inschatting van de stichtingskosten.

 

Vrijblijvend spreekuur: in de eerste week van september organiseren wij op ons bureau de gelegenheid om vrijblijvend en kosteloos uw vragen te stellen aan een van onze architecten.

 

U kunt een adviesgesprek aanvragen of u inschrijven voor het spreekuur door ons een mail te sturen.

Schrauwen Architecten zal aanwezig zijn bij de woonateliers van Nieuw Delft.

 

28 augustus: SAMEN BOUWEN

Bij het bouwen van woningen in een rij kunt u veel voordeel halen bij het samenwerken met uw buren. Wij hebben hier ervaring mee opgedaan in verschillende projecten, onder andere in Nieuw Leyden.

 

11 september: CASCO BOUWEN

Een casco woning laten bouwen en zelf voor de afbouw zorgen? Wij kunnen u op weg helpen met een flexibel ontwerp en bieden ondersteuning bij de uitvoering.

 

25 september: WONEN EN WERKEN

Ons flexibele woonconcept biedt veel mogelijkheden voor de combinatie wonen en werken. Wij vertalen dit graag naar een voor u passende oplossing.

 

Alle woonateliers vinden plaats op donderdagavond van 19 tot 21 uur in Loods 015, Nijverheidsstraat 7, Delft. 

 

Schrauwen Architectenbureau    /    T: +31 (0)626 050 800    /    cs@schrauwenarchitecten.nl    /    KvK-nr: 58298533                             © 2015  Proudly created with Wix.com

Woonevent Coendersbuurt