Bureau

 

Architectuur is mijn passie, het maken van ruimten voor mensen om in te leven, te wonen, te werken, elkaar te ontmoeten. Ik hou van het bouwen omdat het praktisch is, direct, aanwezig. Ik hou van het samenwerken met de verschillende partners, van ontwikkelaar tot metselaar, van constructeur tot installateur. Bouwen is samenwerken, trots zijn op een resultaat dat je met elkaar hebt bereikt.

 

 

 

 

 

 

 

Corinne Schrauwen is als architect afgestudeerd aan de TU Delft (1989). Voordat zij in 1994 haar eerste bureau opende in Amsterdam werkte zij vier jaar in Italië (Firenze). Met de groei van het bureau was zij achtereenvolgens eigenaar van Schrauwen Architecten en mede-eigenaar van Abken Schrauwen Architecten. Sinds begin 2013 is Corinne werkzaam als zelfstandig architect in Amsterdam.

 

Corinne Schrauwen heeft meer dan 20 jaar ervaring in het architectonisch ontwerp op alle schaalniveaus, waaronder interieurontwerp, architectuur en stedenbouw. Zij heeft ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van complexe bouwprojecten in de ontwerp- en uitvoeringsfase. Zij is betrokken geweest bij de totstandkoming van vele toonaangevende gebouwen.

 

Als ontwerper zijn haar aandacht voor het detail en haar conceptuele aanpak haar sterkste punten. Als begeleider van projecten komen haar communicatieve vaardigheden en haar kennis van verschillende talen en culturen van pas.

 

 

Corinne Schrauwen

Schrauwen Architectenbureau    /    T: +31 (0)626 050 800    /    cs@schrauwenarchitecten.nl    /    KvK-nr: 58298533                             © 2015  Proudly created with Wix.com